Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Μπάρες τρένου που δεν λειτουργούν - κίνδυνος.

Ύστερα από καταγγελία πολίτη, για επικίνδυνη διάβαση τρένου όπου οι μπάρες και το σύστημα προειδοποίησης δεν λειτουργούν, μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν στην συγκεκριμένη σιδηροδρομική διάβαση, η οποία είναι πάνω από την διαστάβρωση «Γεωρ. Παπανδρέου» και «Ελευθ. Βενιζέλου», και επιβεβαίωσαν με κάμερες το γεγονός.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, οι μπάρες δε κατεβαίνουν ως επίσης δεν λειτουργεί και το προειδοποιητικό σύστημα, δίνοντας την εντύπωση στους οδηγούς πως η διάβαση είναι ασφαλής παρότι μπορεί να έρχεται τρένο. Κάτοικος της περιοχής μας ανέφερε πως η μη λειτουργία του συστήματος μάλλον οφείλεται σε κλοπές καλωδίων από γύφτους, ως πρόσφατα έγινε αναφορά από τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να παρατηρηθεί στο βίντεο, ότι το τρένο την πρώτη φορά, πιθανόν μη έχοντας δει τα μέλη της ομάδας μας, άργησε να σταματήσει - σταματώντας στην πράξη πάνω στη μέση του δρόμου - σε αντίθεση με την δεύτερη φορά όπου σταμάτησε πριν μπει στο δρόμο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες για την ενημέρωση των αρμοδίων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Για νεότερες πληροφορίες θα υπάρξει ανανέωση στο άρθρο αυτό.




1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την σκέψη αλλά και δημιουργία αυτού του blog.Παρατηρώ ότι δεν υπάρχουν πολλές αναρτήσεις για φέτος (2012) και είναι κρίμα.Συνεχίστε την καλή δουελειά όσο μπορείτε.Με τον καιρό και άλλοι θα ακολουθήσουν που συμμερίζονται τις ιδέες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή