Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Μισές δουλειές, αλλά καλύτερα από το τίποτα!...

Με αφορμή το άρθρο: http://summetexw.blogspot.com/2010/02/blog-post.html σήμερα παρατήρησα, ότι το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, το φτιάξαν.. ημιτελώς!

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το στρώσιμο με άσφαλτο στο πιο επικίνδυνο σημείο (σημείο Α). Πάνω αριστερά δίνω φωτογραφία από παλιότερα - ώστε να γίνει αντιληπτή η επικινδυνότητα.


 Στην επόμενη φωτογραφία εύκολα μπορείτε να δείτε πως το σημείο Β το οποίο είναι λίγα μέτρα πιο πριν/μετά το Α... οι τρύπες εξακολουθούν να υπάρχουν!..


Ενώ τέλος η τρύπα στην απέναντι μεριά... απλά μεγαλώνει ανενόχλητη!...


Αφού πήγατε που πήγατε βρε παιδιά και ρίξατε άσφαλτο στο ένα κομμάτι, δεν ρίχνατε και στα άλλα; Μισές δουλειές;.. Για ποιο λόγο; Δεν υπάρχουν λεφτά (για λίγη άσφαλτο ακόμα) ή για να έχετε δουλειά να κάνετε άλλη μέρα;......

Υσ. Πριν 2-4 μέρες, είχα σταματήσει να στρίψω, και κάποιος έκανε προσπέραση από τα δεξιά μου πέφτοντας στην επικίνδυνη λακκούβα Α μπροστά στα μάτια μου. Ωστόσο τον είδα να συνεχίζει κανονικά... Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο περιστατικό αποτέλεσε την αιτία για να διορθωθεί ΜΟΝΟ η συγκεκριμένη λακκούβα (λόγο ίσως κάποιας αγωγής)!... Πάντως μπράβο που έριξαν άσφαλτο εκεί!.. Στα άλλα όμως;....

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Προσοχή: Κάποιοι αντί για Ευρώ, δίνουν ΛΕΒ!

Σήμερα μου ήρθε ένας γνωστός μου και μου παραπονέθηκε πως κάποιος (δεν ξέρει ποιος - από διάφορα ψώνια!) του έδωσε κάλπικο Ευρώ αντί για 2ευρω!.. Όπως πήρε τα ρέστα, τα έβαλε στην τσέπη, και μετά που τα κοίταξε.. διαπίστωσε ότι αντί για 2ευρώ είχε.. κάτι άλλο!..

Μου το έδωσε... και παρουσιάζω 2 φωτογραφίες. Μια συγκριτική, και μια από πίσω.



Στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει με photoshop το μπροστά μέρος πιο μικρό (για πληρότητα)... Το νόμισμα όπως θα διαβάσει κανείς γράφει από πίσω: "Βουλγαρία" ενώ μπροστά λέει ΛΕΒ. Φαίνεται πως είναι το νόμισμα της Βουλγαρίας που μοιάζει με το Ευρώ, και κάποιοι είτε από λάθος είτε εξεπίτηδες τα δίνουν αντί για Ευρώ!... Προσοχή λοιπόν, γιατί αν δεν σκοπεύετε να αλλάξετε χώρα ... θα μείνετε με ένα ΛΕΒ στο χέρι!....

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Παρκάροντας... και κάτω από τις μπάρες!

Και κάτι ..μάλλον αστείο!



Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα αμάξι που χει παρκάρει κάτω από μια απαγορευτική μπάρα και την έχει παρασύρει... (μιλάνε από μόνες τους!)

Αυτό έγινε το Σάββατο 27/3 το μεσημέρι δίπλα από τον Αστέρα το ξενοδοχείο!....

Και εις ανώτερα παιδιά!....